BedreBolig


Hvad er BedreBolig?

BedreBolig-rådgivning gør det nemmere at renovere dit hus på en energirigtig måde.

At renovere et hus er ikke let – og at gøre det energirigtigt kræver stor viden om muligheder og løsninger. En BedreBolig-rådgiver kan hjælpe dig, så du får svar på:

 • hvad de rigtige løsninger er?
 • hvornår det bedst kan betale sig at energiforbedre?
 • hvor meget det koster, og hvor meget du kan spare?
 • hvordan forbedringerne giver bedre indeklima og øget komfort?
 • hvad renoveringen betyder for dit hus' udseende?
 • hvad du kan få i tilskud gennem energiselskaber?
 • hvordan du bedst kommer i mål med projektet?Et Bedre-Bolig-forløb trin for trin


Kontakt til rådgiveren
Du tager kontakt til en BedreBolig-rådgiver.

Indledende samtale
Du tager en snak med en rådgiver om dine planer og ønsker til boligen og muligheder med BedreBolig. Hvis du derefter mener, at BedreBolig er relevant for dig, kan I aftale, hvilken rådgivning du ønsker og hvad det skal koste. Herefter indgår I en aftale om BedreBolig-rådgivning.

Kortlægning af muligheder og plan
Rådgiveren gennemgår din bolig og kommer med forslag til, hvordan du kan energiforbedre og tænke energibesparelser ind i dine renoveringsprojekter. Sammen udvælger I de projekter, som passer til dine ønsker. Rådgiveren samler og prioriterer forbedringerne i en BedreBolig-plan, som giver overblik over opgaven og økonomien i de enkelte tiltag.

Tag planen med i banken
BedreBolig-planen kan du tage med i banken, hvis I skal tale finansiering af dit boligprojekt. Planen er giver overblik over dit investeringsbehov og viser den årlige besparelse, du kan opnå ved projektet.

Projektering og udførelse
Når planen og finansieringen er på plads, kan din BedreBolig-rådgiver hjælpe dig gennem selve byggeprocessen. Hvis du lader BedreBolig-rådgiveren stå for processen, sørger han for, at de aftalte forbedringer bliver udført med de rigtige energiløsninger. Han kan også stå for byggestyringen mere overordnet, så du slipper for koordinering af håndværkere mv.

Aflevering og opfølgning
Når byggeriet er afsluttet, kan BedreBolig-rådgiveren gennemgå huset og bistå ved afleveringen af projektet. Hvis I begge er tilfredse, afsluttes projektet. Du kan i den forbindelse evt. vælge at få fornyet dit energimærke. Du har også mulighed for at købe et opfølgningstjek, hvor du sammen med rådgiveren 1 år efter følger op og gennemgår de enkelte tiltag, og ser om det lever op til forventningerne.

Du kan opnå flere fordele med energirenovering
Ingen boliger er helt ens. Og ingen boligejere har præcis de samme behov og ønsker. Derfor tager BedreBolig altid udgangspunkt i, hvad du gerne vil forbedre ved din bolig.

BedreBolig-rådgiveren hjælper dig hele vejen og sørger for, at renoveringen sker på en energirigtig måde. Så er du sikker på at fremtidssikre din bolig og få en månedlig besparelse på energiregningen.

Lavere varmeregning - Din bolig taber mindre varme, når du energiforbedrer. Så sparer du penge på varmeregningen og får en sundere økonomi.

Sundere indeklima - Du får mindre træk og kulde, og husets indeklima bliver bedre.

Bedre komfort uden træk og kulde - Du slipper for træk og kulde og får nemmere den rette temperatur, så det er rarere at opholde sig i huset.

Moderne løsninger og arkitektur - Energirenovering forbedrer din boligs udseende og gør den mere tidssvarende.

Øget salgsværdi - Din bolig stiger i pris, når du energirenoverer – bl.a. fordi du kan opnå et bedre energimærke.

Klimavenlig bolig, der sparer CO2 - Din boligs CO2-forbrug falder, når du energirenoverer. Det gavner klimaet og gør dig mere uafhængig af fossil energi.

En BedreBolig-plan giver dig overblikket
Tænker du, at det er besværligt og uoverskueligt at renovere din bolig? Med en god plan fra en professionel rådgiver bliver det nemmere.

Når du køber en BedreBolig-plan hos en BedreBolig-rådgiver, får du et samlet overblik over renoveringen af din bolig.

Din BedreBolig-plan giver dig:

 • Fakta om boligen og dens forbrug
 • Afklaring af dine ønsker til boligen
 • En liste over anbefalede energiforbedringer i prioriteret rækkefølge
 • Afklaring af andre renoveringsønsker
 • Gode råd om energirigtig adfærd
 • En oversigt over potentielle energibesparelser og påkrævede investeringer
 • Et samlet budget​

Ønsker du at vide mere om os som bygningssagkyndige og den rådgivning, som vi kan tilbyde, så kontakt os på telefon 2618 1227 eller via vores kontaktformular.

Brug nedenstående kontaktformular eller ring venligst på 2618 1227 hvis du ønsker et tilbud​

Jeg er interesseret


Kontakt mig vedrørende

Kontaktinformation:
 
 
 
Ejendommens beliggenhed
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt