Køberrådgivning

​Rådgivning på boligmarkedet

Boligmarkedet kan virke en smule uoverskueligt, hvis du er ny i rollen som huskøber eller køber af en ejerlejlighed.

Når du bor til leje, kender du huslejen og skal ikke forholde dig til så meget mere. Men når det handler om køb af ejerbolig, er det pludselig store summer, der er på spil. Og så er det vigtigt at have styr på alle detaljer – eller at alliere sig med en, der har.

Få køberrådgivning, når du skal købe hus eller ejerlejlighed

Et huskøb er en stor beslutning, for det er oftest store summer, det handler om. Men det kan være svært at overskue alle de forskellige elementer omkring køb af et hus eller en ejerlejlighed.

Hos os kan du få køberrådgivning og vejledning, når du skal købe hus eller ejerlejlighed – også hvis det handler om nybyggeri. Ud over den grundige vurdering kan du også få forslag til forbedringer, så huset eller lejligheden kan tilpasses dine behov.

En-​familiehuse

Ved køb af en-familiehus kan den tekniske rådgivning bl.a. omfatte en gennemgang af ejendommen med udgangspunkt i udarbejdet tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke.

Gennenmgangen omfatter bla.:

  • grundig gennemgang af boligen fra kælder til kvist
  • gennemgang af sælgers tilstandsrapport og energimærke
  • vurdering af omfanget af alvorlige fejl og mangler og forslag til hvad der skal gøres
  • tjek af den byggetekniske kvalitet
  • afklaring om hvordan huset kan forbedres for at dække dine behov
  • mundtlig vurdering på stedet

Ejerlejligheder mv.

Ved køb af ejerlejlighed, kan den tekniske rådgivning være en gennemgang af lejligheden samt selve ejendommen.

En sådan gennemgang kan bl.a. vise forhold i lejligheden som bør ændres/repareres samt forhold i/på ejendommen, som har betydning for ejendommens fremtidige driftsudgifter (nyt tag, nye vinduer, nye altaner, nye VVS-installationer mv.).

Hos os kan du få hjælp og køberrådgivning om alle områder på boligmarkedet. Vi har været med i mange år og har derfor god erfaring med hele ejendomsområdet og kan derfor også være med til at give jer den rette køberrådgivning, inden i beslutter jer for køb af bolig.

Ønsker du at vide mere om os som bygningssagkyndige og den rådgivning, som vi kan tilbyde, så kontakt os på telefon 2618 1227 eller via vores kontaktformular.​

Brug nedenstående kontaktformular eller ring venligst på 2618 1227 hvis du ønsker et tilbud​

Jeg er interesseret


Kontakt mig vedrørende

Kontaktinformation:
 
 
 
Ejendommens beliggenhed
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt