​Tilstandsrapport, huseftersyn og eleftersyn

​Når du bestiller en tilstandsrapport og/eller et eleftersyn under huseftersynsordningen, får du en professionel og neutral vurdering af boligens tilstand og synlige skader.

Et huseftersyn og et eleftersyn er frivilligt for både køber og sælger. Men for sælger er det nødvendigt, hvis du vil undgå at hæfte for skjulte skader. 

Og for køber er det en forudsætning for at kunne tegne en ejerskifteforsikring. Det kan altså absolut anbefales begge parter i et boligsalg at benytte sig af et huseftersyn og et eleftersyn.

Hos Bygningssagkyndig.dk giver vi i forbindelse med et huseftersyn en professionel og neutral gennemgang af eventuelle skader og på baggrund af denne, udformer vi en tilstandsrapport.

Få vurderet boligens stand med en tilstandsrapport

I tilstandsrapporten beskriver vi bygningens tilstand samtidigt med, at vi foretager en vurdering af, om bygningens stand er tilsvarende bygninger af samme alder. I en tilstandsrapport giver vi dermed en vurdering af eventuelle synlige skaders betydning. ​

Vi udfører tilstandsrapporter i henhold til huseftersynsordningen på:

  • enfamiliehuse
  • tofamiliehuse
  • ​sommerhuse
  • ejerlejligheder

Vores huseftersyn indeholder både en tilstandsrapport samt et eleftersyn. Tilsammen danner disse grundlag for et tilbud på en ejerskifteforsikring, man som både køber og sælger kan tegne.​​

​​

Ønsker du at vide mere om os som bygningssagkyndige og den rådgivning, som vi kan tilbyde, så kontakt os på telefon 2618 1227 eller via vores kontaktformular.

Brug nedenstående kontaktformular eller ring venligst på 2618 1227 hvis du ønsker et tilbud

Jeg er interesseret


Kontakt mig vedrørende

Kontaktinformation:
 
 
 
Ejendommens beliggenhed
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt